Sad-ok.com Інтернет магазин - Техніка для Дому та Саду

Понеділок - П'ятниця 9.00 - 20.00
Субота - Неділя Вихідні
Ми в соцмережах:
Техніка Для Дому та Саду

Мотоблок Булат ВТ900 (бензин 6,5 л.с., колеса 4.00-8) Бесплатная доставка

Код товару: 22576686
Наявність:
В наявності
Ціна :
15 074,68 грн./шт
Кількість:
  
Доставка:
Безкоштовна доставка (Безкоштовна доставка складає деякі позиції певних виробників. Уточнюйте за телефонами. )
ПЕРСОНАЛЬНА ЗНИЖКА ПО ТЕЛЕФОНАМ! АКТУАЛЬНІ ЦІНИ І ПОДРОБИЦІ НА http://SAD-OK.COM

Опис товару

Бесплатная адресная доставка по Украине.



Технические характеристики мотоблока Булат ВТ900




  1. Мотоблок Булат ВТ900 может решить многие задачи, которые могут возникнуть при обработке земли. Комплектуется моноблок одноцилиндровым бензиновым двигателем. Как  и другое похожее оборудование, мотоблок Булат ВТ900 может использоваться с различным навесным оборудованием. Благодаря дополнительным установкам мотоблок Булат ВТ900 становится универсальным и успешным помощником для сельскохозяйственных работ, как на маленьких участках, так и на средних, до 1.5 Га. Такой агрегат оснащен валом отбора мощности, за счет чего достигается высочайшая степень агрегатирования, что в свою очередь разрешает оборудовать его механизмами для работ на земле: картофелекопалки, фрезы, косилки и прочее. Высокий уровень надежности дет мотоблоку Булат ВТ900 дает определенные преимущества, в сравнении с аналогичными установками, и делает его популярным на украинском рынке. Мотоблок Булат ВТ900 имеет низкий центр тяжести, помимо этого, он сдвинут вперед, благодаря этому предупреждаются возможные завалы мотоблока на неровностях и ухабах, а также существенно упрощается процесс маневрирования и управления мотоблоком. 

Характеристики мотоблока Булат ВТ900

Основные
Производитель   Булат
Тип Мотоблок
Характеристики двигателя внутреннего сгорания
Объем топливного бака 3.6 (л)
Дополнительные характеристики
Тип двигателя 4-х тактный
Мощность двигателя 6.5 (л.с.)
Тип топлива Бензин А-92
Рабочий объем 196 (см.куб.)
Расход топлива 0.9 (л/час)
Объем топливного бака 3.6 (л)
Объем масла в картере 0.6 (л)
Тип масла в картере SAE 10W40
Воздушный фильтр на масляной ванне
Система запуска Ручной запуск
Трансмисcия Редуктор: разборной, шестеренчатый
Система привода Натяжной ролик
Количество передач 2 вперед / 1 назад
Ширина культивации 0,8-1,2 м
Комплектация Фрезы, Колеса 2 шт., Отрезные диски 2 шт.
Габариты 139 х 80 х 107 (см)
Сухой вес 70 кг
Гарантия 12 месеяцев
Доставка по Украине
Масло в редукторе трансмиссионное ТАД-17
Объем масла в редукторе 2 л


Сотрудничаем с магазинами и площадками. Реализуем мотоблоки оптом и по системе дропшиппинг.



Дропшиппинг ? это Ваша возможность  реализовать товар покупателю от поставщика напрямую , не вкладывая денежные средства, получив по окончании сделки свой заработок.


Оплата та доставка

Варіанти доставки
  • Новая Почта
  • Самовывоз
  • Интайм
  • Повернення і обмін Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.
Варіанти оплати
  • Безналичный расчёт
  • Наличный расчёт
  • Наложенный платеж
  • Предоплата
КАТЕГОРІЇ
КОНТАКТИ
  • Назва підприємства:
    Sad-ok.com Інтернет магазин
  • Адреса:
    http://sad-ok.com
  • Телефони:
  • Контактна особа:
    Александр